Kluster Interieurbouw

Little-Me Volendam jasmijngrotenhuis 20 september 2023

OVER DIT PROJECT

Little-Me Volendam

Deze betoverende babywinkel in het hart van Volendam, waar de harmonie van kleuren en materialen een magische sfeer creëert die perfect aansluit bij de tederheid van kindertjes. Wij hebben dit project mogen uitvoeren voor een van onze fijne interieurontwerpsters.

In deze winkel is met heel veel liefde en zorg een prachtige omgeving gecreëerd waar ouders en hun kleintjes zich meteen thuis zullen voelen. Bij het betreden van de winkel wordt u verwelkomd door een rustgevend plet van lichte kleuren, dat een gevoel van sereniteit en warmte oproept. Subtiele tinten staal zorgen voor een eigentijds accent en voegen een vleugje moderniteit toe aan de gezellige ruimte.

Voor de kleintjes is een lief zithoekje ontworpen, waar ze zich kunnen vermaken terwijl de ouders een rondje doen. Zacht pluche speelgoed, vrolijke boekjes en andere leuke accenten kleden de gehele winkel aan.

Een ware blikvanger is het prachtige presenteereiland van hout, natuursteen en subtiele knopjes op de kasten. Hier worden de meest bijzondere items uitgelicht, die met veel aandacht zijn geselecteerd om uw kleintje te verwennen.

Categories: Zakelijk