Kluster Interieurbouw

Zakelijk jasmijngrotenhuis 5 juli 2023

ZAKELIJK

Maatwerk kasten, wandbekleding, balies, verlichting en meer.

ZAKELIJK

Maatwerk kasten, wandbekleding, balies, verlichting en meer.

Een meesterwerk in elke ruimte: tover uw zakelijke omgeving om tot een verfijnde en functionele werkplek.

Bij Kluster Interieurbouw begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw zakelijke ruimte te voorzien van een interieur dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Wij zijn dan ook verrassend veelzijdig in uw interieur. Niks is ons te gek!

Als ervaren interieurbouwers streven wij ernaar om uw visie tot leven te brengen en een omgeving te creëren die de identiteit en het doel van ons bedrijf weerspiegelt.

Onze diensten omvatten het ontwerp (tenzij dit vooraf door bijvoorbeeld de architect wordt aangeleverd), de fabricage en de installatie van op maat gemaakte interieurcomponenten. Denk hier bijvoorbeeld aan kasten, balies, wandbekleding, verlichting, sanitair meubels en nog véél meer. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat elk element perfect past bij uw bedrijfsidentiteit. Daarbij zal het de functionaliteit van uw bedrijfsruimte verbeteren.

zo werken wij

MAATWERK INTERIEUR

ONZE WERKWIJZE
Analyse

Kluster Interieurbouw begint met het in kaart brengen van de behoeften en wensen van onze klant. Dit omvat het begrijpen van de functie van de ruimte, de merkidentiteit en het gewenste gebruikerscomfort. Deze samenwerking wordt in de meeste gevallen gedaan met een architect of ontwerper.

Concept- en ontwerpfase

Op basis van deze behoeften zullen wij overgaan naar de concepttekeningen en een ontwerp maken. Hier creëren wij onder andere ruimtelijke indelingen, optioneel 3D-visualisaties, materiaal- en kleurenplan en andere ontwerpdetails. Dit stelt de klant in staat om het beoogde eindresultaat te kunnen visualiseren en ons feedback hierop te geven.

Budgetteren en plannen

Nadat het ontwerp (concept) is goedgekeurd, kunnen wij een offerte opstellen. Dit wordt een overzicht van alle kosten. Denk hierbij aan materialen, arbeid, installatie en andere relevante aspecten. Er kan ook een projectplanning worden opgesteld

Aan de slag

Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan wij over tot de fabricage van het maatwerk. Wij werken samen met leveranciers en specialisten om hoogwaardige materialen te verkrijgen en de componenten te produceren volgens de specificaties van het ontwerp.

Installatie

Zodra wij de interieurbouw hebben afgerond, beginnen wij met het installeren. Dit op een afgesproken moment. Wij coördineren het project en werken soms dan ook samen met andere professionals, zoals aannemers, elektriciens etc. om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt.

Oplevering

Na de installatie voert de verkoper een kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en er esthetisch mooi uitziet. Eventuele afweringsdetails of kleine aanpassingen worden hierna aangebracht. Na goedkeuring van de klant wordt het project als voltooid beschouwd.

Het is belangrijk om op te merken dat de werkwijze van een interieurbouwer in de zakelijke markt flexibel kan zijn en kan variëren afhankelijk van het specifieke project, de omvang en complexiteit. Wij als Kluster Interieurbouw passen ons aan de behoefte van de klant aan en werken secuur samen om een hoogwaardig en functioneel zakelijke ruimte te creëren.

Ontdek alle mogelijkheden

Bij Kluster Interieurbouw zijn wij gepassioneerd door het creëren van unieke en functionele interieurconcepten. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen, staan wij klaar voor al uw wensen. Of het nu gaat om woningen, kantoren, winkels of horecagelegenheden, wij hebben de expertise om aan al uw interieurbehoeften te voldoen.

De mogelijkheden zijn grenzeloos. Wij werken nauw met u samen om unieke concepten te realiseren. Geen enkel project is ons te groot of te klein – wij bekijken alle aanvragen met een enthousiaste en professionele houding, waarbij we streven naar een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Of het nu gaat om een minimalistische inrichting, een luxe interieur of een eigentijdse uitstraling, alles wordt met veel zorg en liefde gemaakt. Alle ideeën, oplossingen en wensen zijn bij ons welkom.

Niks is ons complex genoeg! Wij als ervaren interieurbouwers kunnen uw wens op maat maken die perfect past bij de ruimte en voldoet aan alle specifieke wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan kasten, dressoirs, hoofdborden voor een bed, eettafels, room dividers.

Inbouwkasten zijn een populaire oplossing omdat ze de beschikbare ruimte altijd optimaal benutten. Wij ontwerpen deze inbouwkasten zodat ze naadloos aansluiten bij de stijl en afmeting van uw ruimte.

Alle keukens of componenten van een keuken kunnen wij op aanvraag voor u realiseren. De keuken kan volledig worden afgestemd op uw behoeften. Specifieke opbergoplossingen, werkbladen of natuursteen, grepen of oplossingen hiervoor, apparatuur en andere afwerkingen.

Wilt u alleen de bestaande fronten veranderen of een nieuwe look geven? Dan is dat mede door onze eigen spuiterij geen probleem.

Een badkamer is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt en je ook op je gemak wilt voelen. Wij ontwerpen de meubels en vervaardigen deze helemaal naar jouw behoeften. Denk hierbij aan wastafelmeubels, opbergkasten, spiegels of andere wensen.

Van op maat gemaakte boekenkasten tot handige opbergsystemen in de hal, wij als interieurbouwers bieden oplossingen om ruimtes georganiseerd en netjes te houden.

Wij onderscheiden ons van andere interieurbouwers door een eigen spuiterij in ons pand. Hierdoor zijn we in staat om zelf het volledige eindresultaat te verzorgen.

In onze spuiterij worden verschillende interieurcomponenten en onderdelen voorzien van een afwerking. Zoals bijvoorbeeld verf. Hier kunnen wij het onderdeel verfraaien of aanpassen naar de gewenste kleur en afwerking. Al het voorwerk zoals gronden of schuren van de oppervlakken, verzorgen wij zelf ook.