Kluster Interieurbouw

Particulier jasmijngrotenhuis 20 juni 2023

PARTICULIER

Maatwerk keukens, luxe badkamermeubels en meer exclusief voor uw woonhuis.

PARTICULIER

Maatwerk keukens, luxe badkamermeubels en meer exclusief voor uw woonhuis.

Samen creëren we een interieur waarin u zich optimaal kunt ontspannen en genieten van het comfort van uw eigen huis.

Bij Kluster Interieurbouw begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om uw persoonlijke leefruimte te voorzien van een interieur dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Wij zijn trots op onze veelzijdigheid als interieurontwerpers en we staan open voor alle creatieve ideeën.

Als ervaren interieurbouwers streven we ernaar om uw visie werkelijkheid te maken en een omgeving te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Onze diensten omvatten het ontwerp van op maat gemaakte interieurcomponenten, de fabricage en de vakkundige installatie. Of het nu gaat om prachtige kasten, wandbekleding, sfeervolle verlichting, luxe badkamermeubels of nog veel meer – wij zorgen voor een naadloze integratie in uw woning.

Met een scherp oog voor detail zorgen wij ervoor dat elk element perfect aansluit bij uw leefomgeving en uw persoonlijke identiteit weerspiegelt. Daarnaast verbetert het de functionaliteit en het gebruiksgemak van uw leefruimte.

Laat onze ervaren interieurbouwers hun meesterschap tonen in elke ruimte van uw huis. Transformeer uw woning tot een verfijnde en functionele plek waar u zich helemaal thuis voelt. 

zo werken wij

MAATWERK INTERIEUR

ONZE WERKWIJZE
Kennismaking en behoefteanalyse

We starten met een kennismaking om de behoeften en wensen in kaart te brengen. We bespreken de functionele vereisten, esthetische voorkeuren, het budget en eventuele specifieke ideeën die er voor een project zijn.

Ruimte meting en inspectie

Na de kennismaking wordt (indien mogelijk) de ruimte waarin het project zal plaatsvinden bezocht en grondig gemeten en geïnspecteerd. Dit helpt bij het opstellen van nauwkeurige plannen en ontwerpen.

Conceptontwikkeling en ontwerp

Op basis van de behoefteanalyse en ruimtemeting, werken wij dit conceptueel voor u uit. We presenteren de concepten. Na uw feedback wordt het definitieve ontwerp bepaald. Dit ontwerp bestaat uit 2D tekeningen en materialen- en kleurvoorstellen. (optioneel: 3D-visualisaties en plattegronden)

Offerte en overeenkomst

Met het definitieve ontwerp in handen kan er een gedetailleerde offerte worden opgesteld. Hier worden alle kosten (incl. materialen, arbeidskosten en andere bijkomende uitgaven) voor het project vermeld. Na goedkeuring van de offerte wordt het project in werking gezet.

Productie en fabricage

Met de juiste materialen kan de fabricage en productie van het project van start gaan. Aan de hand van het definitieve ontwerp gaan de interieurbouwers aan de slag met het bouwen. Denk hierbij aan het maken van maatwerkmeubels of interieurproducten, het bewerken van materialen (zoals afwerken in onze eigen spuiterij) en alle andere vereiste werkzaamheden.

Installatie

Zodra de productie is voltooid, wordt het interieurproject geïnstalleerd op locatie. Dit is het monteren van de meubels, het afstellen en afwerken en uitvoeren van de andere afwerkingsdetails.

Kwaliteitscontrole

Voor de oplevering van het project wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles naar behoren is geïnstalleerd en functioneert.

Oplevering

Het interieurbouw project wordt aan u opgeleverd. Eventuele resterende vragen of feedback van u worden afgehandeld en er wordt nazorg geboden indien nodig.

Ontdek alle mogelijkheden

Bij Kluster Interieurbouw zijn wij gepassioneerd door het creëren van unieke en functionele interieurconcepten. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen, staan wij klaar voor al uw wensen. Of het nu gaat om woningen, kantoren, winkels of horecagelegenheden, wij hebben de expertise om aan al uw interieurbehoeften te voldoen.

De mogelijkheden zijn grenzeloos. Wij werken nauw met u samen om unieke concepten te realiseren. Geen enkel project is ons te groot of te klein – wij bekijken alle aanvragen met een enthousiaste en professionele houding, waarbij we streven naar een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Of het nu gaat om een minimalistische inrichting, een luxe interieur of een eigentijdse uitstraling, alles wordt met veel zorg en liefde gemaakt. Alle ideeën, oplossingen en wensen zijn bij ons welkom.

Niks is ons complex genoeg! Wij als ervaren interieurbouwers kunnen uw wens op maat maken die perfect past bij de ruimte en voldoet aan alle specifieke wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan kasten, dressoirs, hoofdborden voor een bed, eettafels, room dividers.

Inbouwkasten zijn een populaire oplossing omdat ze de beschikbare ruimte altijd optimaal benutten. Wij ontwerpen deze inbouwkasten zodat ze naadloos aansluiten bij de stijl en afmeting van uw ruimte.

Alle keukens of componenten van een keuken kunnen wij op aanvraag voor u realiseren. De keuken kan volledig worden afgestemd op uw behoeften. Specifieke opbergoplossingen, werkbladen of natuursteen, grepen of oplossingen hiervoor, apparatuur en andere afwerkingen.

Wilt u alleen de bestaande fronten veranderen of een nieuwe look geven? Dan is dat mede door onze eigen spuiterij geen probleem.

Een badkamer is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt en je ook op je gemak wilt voelen. Wij ontwerpen de meubels en vervaardigen deze helemaal naar jouw behoeften. Denk hierbij aan wastafelmeubels, opbergkasten, spiegels of andere wensen.

Van op maat gemaakte boekenkasten tot handige opbergsystemen in de hal, wij als interieurbouwers bieden oplossingen om ruimtes georganiseerd en netjes te houden.

Wij onderscheiden ons van andere interieurbouwers door een eigen spuiterij in ons pand. Hierdoor zijn we in staat om zelf het volledige eindresultaat te verzorgen.

In onze spuiterij worden verschillende interieurcomponenten en onderdelen voorzien van een afwerking. Zoals bijvoorbeeld verf. Hier kunnen wij het onderdeel verfraaien of aanpassen naar de gewenste kleur en afwerking. Al het voorwerk zoals gronden of schuren van de oppervlakken, verzorgen wij zelf ook.