Kluster Interieurbouw

Amsterdam-Zuid Olympiabuurt jasmijngrotenhuis 12 oktober 2023

OVER DIT PROJECT

Amsterdam-Zuid Olympiabuurt

Hier presenteren wij trots een recent project waar wij als ervaren interieurbouwers zijn aangewezen door de aannemer. Samen met de architect en styliste zijn we aan de slag gegaan om de maatwerk meubels, kasten en een keuken te mogen realiseren.

In dit project hebben we de wensen van de klant nauwgezet opgevolgd, waarbij rust, lichte tinten, een harmonieuze combinatie van kleuren en materialen, en voldoende opbergruimte centraal stonden. Deze elementen komen tot uiting in elke ruimte van de woning. Maatwerk speelde een sleutelrol, met op maat gemaakte kasten en een hoogslaper voorzien van een aansluitend bureau, waardoor zelfs de meest compacte kamers optimaal benut worden. Prachtige eikenhouten materialen sieren de trap en komen in het hele interieur terug, wat zorgt voor een samenhangende en stijlvolle uitstraling.

De keuken, een oase van rust en elegantie, biedt de mogelijkheid om heerlijk na te tafelen of ’s ochtends te ontbijten aan het sfeervolle barretje. In de wasruimte hebben we een unieke eiken kast ge├»nstalleerd, met louvre deurtjes die werkelijk de eyecatcher van de ruimte zijn, waardoor deze functionele ruimte tevens een visueel genot is.

Dit project is buitengewoon bijzonder, omdat het van buitenaf niet meteen zichtbaar is. Achter de gevels van ogenschijnlijk gewone huizen schuilt een verborgen schat: een voormalige kerk die is omgetoverd tot sfeervolle en comfortabele woonruimtes. Dit contrast tussen het onopvallende exterieur en de prachtige, doordachte interieurs maakt dit project echt uniek en inspirerend.

Categories: Particulier