Kluster Interieurbouw

van Eeghenstraat Amsterdam Sylvana Schaasberg 28 november 2023

OVER DIT PROJECT

van Eeghenstraat Amsterdam

De keuken, waar natuurlijke schoonheid verfijnde elegantie ontmoet, gemaakt van notenhout, afgewerkt met een diepe, donkere monocoat. Het stenen blad voegt een subtiele harmonie toe, terwijl de mat zwarte grepen een moderne touch geven. De unieke verbinding van noten op natuursteen is een ware blikvanger, gecompleteerd door het losstaande fornuis, dat zowel functioneel als esthetisch is. Deze keuken straalt een tijdloze charme uit, waar vakmanschap en design samenkomen in perfecte harmonie.

De ensuite kast, vervaardigd van gespoten MDF-paneeldeuren, straalt een eigentijdse charme uit. Geheel gekleurd in F&B SHADOW WHITE no. 282, geeft het een moderne, strakke uitstraling. De Buster & Punch Pull – Bar handgrepen, benadrukken de harmonie in stijl die je ook terug kan vinden in de keuken. De geïntegreerde handgrepen op de schuifdeuren versterken de gestroomlijnde esthetiek van de ruimte, waardoor een naadloze blend van functionaliteit en elegantie ontstaat.

De garderobekasten, vervaardigd van gespoten MDF in de verfijnde tint LG LINEN WASH 33, stralen een tijdloze elegantie uit. Wat deze kasten echter werkelijk uniek maakt, is de originele invulling van de fronten – prachtig behang, dat een vleugje persoonlijkheid en unieke charme toevoegt aan de ruimte.

Op de eerste verdieping vind je een stijlvolle pantry met een Calacatta-marmeren werkblad, gepolijst en gezoet voor krasbestendigheid en antislip. De Royaldesign grepen in antique bronze voegen een vleugje vintage toe. De pantry is compleet met hoogwaardige apparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser en Quooker kraan. Het gespoten MDF in de kleur no. 299 DE NIMES van Farrow & Ball integreert met het gehele interieur. De wastafels op dezelfde verdieping delen hetzelfde materiaal, blad en grepen voor een samenhangend design dat functionaliteit en esthetiek combineert.

Een opvallend element op de overloop: een wijnkast, strak gespoten in het matzwart. De unieke locatie en stijlvolle uitstraling maken het extra bijzonder. De kast is geïntegreerd in de muur, waardoor je alle ruimte hebt om rustig je favoriete fles wijn te kiezen.

Elders in het project bevindt zich een tweede pantry, gelegen in de gang. Het marmeren werkblad is wederom de Calacatta, maar deze keer is de pantry vervaardigd in de matte afwerking van Farrow & Ball SHADOW WHITE no. 282.

De werkkamer: vormgegeven in een kalme, rustgevende kleur van Farrow & Ball LIGHTE BLUE 22, met royal design zwarte grepen. Hier kan je in een ontspannen ruimte je werkzaamheden verrichten.

De badkamer is een essentieel onderdeel van het project, waar alles in perfecte samenhang is ontworpen. Zwarte accenten, zoals de donker gepoedercoate spiegelkasten en strakke lijnen, geven een eigentijdse uitstraling. De donkere houttinten zijn behandeld met een gezoete olie en dragen een Gre Emparade blad, waarin de spoelbakken prachtig zijn geïntegreerd.

In een andere badkamer van de woning is gekozen voor gespoten MDF in de kleur Little Green LINEN WASH 33. Ondanks de verschillende tinten in de materialen, blijft er samenhang door het gebruik van hetzelfde marmeren blad van Calacatta.

Net zoals in het volledige project, zijn er diverse zachte kleurtinten toegepast. Het royale gevoel dat hierdoor ontstaat, maakt het hele project uitnodigend en herkenbaar als een plek waar je thuiskomt. We zijn trots op de uitvoering hiervan.

Categories: Particulier