Kluster Interieurbouw

Andreas Schelfhoutstraat Amsterdam jasmijngrotenhuis 7 september 2023

OVER DIT PROJECT

Andreas Schelfhoutstraat Amsterdam

Betoverend wonen: een gerenoveerde kerk omgebouwd tot luxueuze appartementen

Dankzij getalenteerde ontwerpers is deze droom werkelijkheid geworden voor onze klant. Met oog voor perfectie is de afkomst van de kerk behouden en tegelijkertijd een verfijnde en rustgevende sfeer gecreëerd.

Binnen in de voormalige kerk ontvouwt zich een magische samenhang van kleuren en materialen. Zorgvuldig uitgekozen aardetinten en zachte kleurschakelingen vormen hier een subtiel palet. De combinatie van houten accenten en het glanzende natuursteen en staal zorgt voor een harmonieuze balans.

De op maat gemaakte meubels spelen een essentiële rol in dit interieurontwerp. Elk stuk is met precisie ontworpen om goed in de ruimte te passen en een gevoel van exclusiviteit te bieden. Een opvallende wandkast, gemaakt van stoer staal, fungeert als een kunstwerk op zichzelf. Tevens biedt het een unieke opslagoplossing.

In de doorgang is een slimme oplossing toegepast in de vorm van elegante garderobekasten. Deze kasten bieden niet alleen functionaliteit, ze creëren ook een mooie overgang tussen de ruimten.

Categories: Particulier