Kluster Interieurbouw

Keizersgracht project in The Art of Living jasmijngrotenhuis 10 september 2023

OVER DIT PROJECT

Keizersgracht project in The Art of Living

Via een van onze opdrachtgevers, een architect, hebben wij de kans gekregen om dit pareltje van een project uit te mogen voeren. Het eindresultaat is ook terug te vinden in het magazine The Art of Living. In dit project worden donkere houttinten meesterlijk gecombineerd met specifiek uitgekozen natuursteen, wat de aandacht van elke bezoeker trekt.

De stalen openslaande deuren vormen een doorgang die de ruimtes met elkaar bevindt. Dit elegante interieur is niet alleen het oogverblindende design dat de indruk maakt; het zijn ook de slimme oplossing van opbergruimte die deze woning uniek maken.

Een slim ontworpen wandmeubel onder de trap en overvloedige lades bieden zee van ruimte om al uw waardevolle bezittingen netjes en georganiseerd te houden. Hier komt vorm samen met functie.

De combinatie van de kleuren en materialen is een visueel festijn dat alle zintuigen prikkelt. Het is een tijdloze en toch eigentijdse benadering die het interieur een unieke uitstraling geeft.

Wanneer u in de ruimte van de openhaard komt, omarmt de comfortabele ligstoel u met open armen. Een plek om te ontspannen en tot rust te komen en optimaal te genieten van de knapperende vlammen.

Bij het betreden van de keuken, ontdekt u de fijne details die het verschil maken. De losstaande knoppen van deze kookplaat voegen een vleugje verfijning toe aan deze oase. Dit tijdloze interieur is een perfecte combinatie van smaak en gevoel van onze klant die hier is samengesteld.

Elke ruimte is volledig gestijld. Van de slaapkamer tot de badkamer, van de sfeervolle woonkamer tot de verfijnde keuken. Alles valt samen in een harmonie die boven uw verwachtingen uitkomt.

Categories: Particulier